top of page

Biohars gieten

Biohars gieten:

Voor een ledarmatuur / ontwerp lichtelement / verhalen van het landschap

Eerste proeven zijn zeer teleurstellend.

Proeven met Biohars met 50% plantaardige bestanddelen,van Voss Chemie. In de vacuüm klok tegen de luchtbellen. Eerste proeven zijn teleurstellen. Biohars wordt steeds moeilijker te krijgen. Ashland Chemie heeft zijn biohars divisie naar Frankrijk verhuisd. En DSM heeft zijn biohars divisie gesloten wegens gebrek aan marktvraag.

Ik experimenteer nu met het Amerikaanse merk SuperSap eerste proeven zijn veelbelovend. Jammer dat we in Nederland met onze petrochemisch industrie niet voorop lopen op dit terrein. Vind het een gemiste kans. Intussen experimenteert Zinniger gewoon door. Omdat Biobased, circulaire economie, C2C en duurzame producten voor mij geen loze kreten zijn. Eind augustus presenteer ik het resultaat.....en dat wordt prachtig.

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page