top of page

Eigen-zinniger interview Steven Krol

Een aantal weken geleden werd ik geïnterviewd door Carla de Ruiter, hoofdredacteur van het Pioniersmagazine. Voor het nieuwe themanummer: creativiteit, creatiekracht en co-creatie.

Pioniers Magazine is een digitaal magazine voor hoogopgeleide pioniers die idealen hebben voor een betere wereld en hier actief vorm aan geven. Kijk daar wordt ik nou blij van en het sluit naadloos aan op wat ik in mijn vak wil bereiken. En omdat we samen meer zijn dan de som der delers voel ik me trots om tussen de andere power auteurs te staan. Het is een mooi artikel geworden en dan sta ik ook nog op de cover!!!

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page