top of page

Zinniger in de zorg Zoekt pioniers in de zorg met lef

Het belang van innovatie binnen de intensieve zorg is intussen een hot item aan het worden. Geen wonder dat de Dutch Design Week er van 22 tot 30 oktober er een tentoonstelling Intensive Care aan wijdt. Met een duidelijke rol voor ontwerpers als aanjagers in de transitie naar nieuwe zorgsystemen. In samenwerking met het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie is er de mogelijkheid ontwerpprojecten binnen de zorg te subsidiëren.

Als Eindhoven te ver is en u wilt als zorgorganisatie of locatie van gedachten wisselen over dit thema, kunt u al tien jaar terecht bij een pionier in het hoge noorden. Met het bedrijf Zinniger in de Zorg werk ik, Steven Krol, als vormgever, conceptontwikkelaar en interieurarchitect aan uiteenlopende opdrachten in de zorg.

Zinniger onderscheidt zich door het creëren van totaalconcepten en haalbaarheidsstudies voor: verpleegzorg, psychogeriatrische zorg, geestelijke en lichamelijke zorg, ziekenhuis of woonvorm. Vanuit de zorgvraag gedacht, ontwerp ik slimme oplossingen die bijdragen aan efficiëntere werkprocessen. Het ruimtelijk ontwerp is gericht op het versnellen van genezing, het creëren van een thuis of het aanbieden van een beleving die de gezondheid stimuleert.

Alzheimertuinen, mijmerpaden en herinneringseilanden zijn voorbeelden van out of the box denken in de zorg. https://youtu.be/lAdJijjF0cg Hoe creëer je huiselijkheid in een gebouw van 12.000m2 en hoe bewaar je de eenheid in een ontwerp is te zien op https://youtu.be/6EDecltBeEo Op de website Zinniger.nl vindt u nog vele voorbeelden.

Wilt u innoveren in de zorg, heeft u creatieve denkkracht nodig?

Neemt u dan contact met mij op, dan deel ik mijn kennis graag met u.

Hartelijke groet Steven Krol

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page